Hoe het werkt

Jij kiest jouw gerecht.

Wij koken jouw verse, eerlijke maaltijd.

Kies jouw gerecht.

Jij kiest de datum en plaats van levering. Wij bezorgen overal in België!

Wij koken je verse, eerlijke maaltijd.

Wij leveren bij jou

thuis of op kantoor

op woensdag en zaterdag.

Wij leveren bij jou thuis of op kantoor op woensdag en zaterdag.

Jij warmt op.

Snel klaar. Genieten maar!

Jij warmt op.

Snel klaar. Genieten maar!

Waarom Cocotte?

 1. Bespaar tijd.
  Jouw gerecht wordt met liefde klaargemaakt en hoef je enkel nog op te warmen in de (microgolf)oven.
 2. Eet vers.
  Al onze maaltijden zijn vers bereid.
 3. Waar en wanneer jij wilt.
  Kies waar en wanneer je jouw stoofpotjes en comfort food wilt ontvangen: bij jou thuis, op kantoor, aan de kust, in de Ardennen … We leveren elke woensdag en zaterdag overal in België.
 4. Geen verplichtingen.
  Geen abonnement. Je bestelt wanneer je wilt.
Ontdek het menu Bestel nu

Eerlijke stoofpotjes en comfort food

We zijn gebeten door stoofpotjes. We houden van de kruidige geur van vers bereid, puur, lokaal, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. En dat laten we ‘t liefst uren pruttelen op een zacht vuurtje. Het doet ons denken aan vroeger, toen we stilletjes onder het deksel piepten van oma’s keramieken pot om stiekem te proeven. We houden van eerlijke kost, van gewoon met de potten op tafel genieten.

En daarna, de pot uitlikken!

Onze gerechten worden vers en gekoeld geleverd, in een duurzame verpakking. Even opwarmen in de (microgolf)oven en je bent klaar om te genieten van een dampend warme schotel.

Waarom Cocotte?

We zijn gebeten door stoofpotjes. Door de kruidige geur opsnuiven van comfort food dat uren staat te pruttelen boven een zacht vuurtje. Het zware deksel opheffen van oma’s keramieken pot om stiekem te proeven. Gewoon met de potten op tafel genieten van eerlijke kost. Van vers bereid. Van lokaal, van bij ons.
En daarna, de pot uitlikken.

Ook te bestellen via Uber Eats (enkel in Antwerpen en Kortrijk)

Ook onze bezorgpartner Uber Eats brengt onze warme Cocottes tot aan jouw deur en dat alle dagen in Antwerpen en Kortrijk. Bekijk op hun website of zij in jouw buurt komen leveren.

Bestel via Uber Eats in Antwerpen Bestel via Uber Eats in Kortrijk

Alle dagen comfort food aan huis via Deliveroo en Uber Eats

Ook onze bezorgpartners Deliveroo of Uber Eats brengen onze warme Cocottes tot aan jouw deur en dat alle dagen in de buurt van onze afhaallocaties. Bekijk op hun website of zij in jouw buurt komen leveren.

Bestel via Uber Eats in Antwerpen Bestel via Deliveroo in Antwerpen Bestel via Uber Eats in Kortrijk Bestel via Deliveroo in Kortrijk

Niets willen missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwtjes van Cocotte, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en Instagram.